Over ons

Bij ons draait het allemaal om Mocktails, ook wel bekend als virgin cocktails . Maar wat is dat nou eigenlijk? Simpel gezegd betekent Mocktail “neppe cocktail”, afgeleid van het Engelse woord “mock”. Maar vergis je niet – onze drankjes zien er feestelijker, verfrissender en lekkerder uit dan een cocktail, alleen zonder de alcohol.

Wij geloven dat je elke gelegenheid kunt vieren met een alcoholvrij drankje, zonder dat je iets mist. Daarom maken wij  smaakvolle en prachtig gepresenteerde alcoholvrije en unieke drankjes.

Bij MONO Mocktails vinden we het belangrijk dat je ook met een alcoholvrij drankje een fijne beleving  kunt ervaren die tot nu toe alleen mogelijk was met een cocktail.MONO Mocktails is in 2019 opgericht door de getalenteerde zussen Esma en Senna el Mourabit. Bij ons draait het allemaal om smaakvolle en prachtig gepresenteerde (thematische) mocktails.

Of het nu gaat om een chique babyshower , een verjaardag, een vrijgezellenfeesteen spectaculaire bruiloft, een jubileum , een gezellige bedrijfsborrel, een personeelsfeest, een openingsfeest , een event of een glamourous filmpremière – onze mocktails zijn perfect voor elke bijzondere en feestelijke gelegenheid. En het beste van alles? Iedereen kan ervan genieten, van jong tot oud!

Dus, waar wacht je nog op? Boek ons vandaag nog en maak je feest onvergetelijk met MONO Mocktails!

Wil je meer weten over onze heerlijke en prachtig gepresenteerde mocktails?

Lees dan snel verder


Copyright © MONO Mocktails 2021. 
Alle foto’s op de website kunnen niet zonder onze toestemming gebruikt worden voor (commerciële doeleinden)