MONO Mocktails Workshop

Meld je samen met jouw team aan voor deze unieke workshop en word samen een ster in het creëren van smaakvolle en verfrissende mocktails.

Meld je aan via workshop@monomocktails.nl

Ontdek de kunst van het mixen, tijdens onze mocktail workshop

MONO Mocktails | Alcoholvrije cocktails | Virgin cocktails | Trending Mocktail |

MONO Mocktails is opgericht in 2019 door de zussen Esma en Senna el Mourabit . Het bedrijf staat bekend om hun smaakvolle en thematische alcoholvrije cocktails, oftewel mocktails. Of het nu gaat om een babyshower, bruiloft, opening van een zaak of film première, MONO Mocktails voorziet ieder evenement van bijzondere en heerlijke mocktails.

Met deze workshop leren Senna en Esma jou kennismaken met de wereld van mocktails.

In deze workshop leer je alle fijne kneepjes van het maken van de perfecte mocktail . Onze ervaren bartenders zullen je stap voor stap begeleiden en leren hoe je de meest indrukwekkende en smaakvolle mocktails maakt. 

Onze mocktail workshop is de perfecte manier om samen met je collega’s te ontspannen en te genieten van heerlijke drankjes die je zelf hebt gemaakt. De workshop duurt slechts 1-1,5 uur en biedt een geweldige gelegenheid om samen twee creatieve mocktails te maken Uiteraard sluiten we de workshop af door samen te cheersen op het resultaat van onze creativiteit en vakmanschap

Na het maken van de eerste mocktail heb je de tijd om gezellig samen te cheersen en met elkaar in gesprek te gaan, terwijl ons team de tafel schoonmaakt en alles klaarzet voor het maken van de volgende mocktail. 

We sluiten de workshop ook weer af met een gezamenlijk cheers moment en de gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan. 


“Meer dan
10 jaar  horeca ervaring “
Bartending

Leer de basistechnieken van bartending, zoals het perfect shaken en het gebruik van een muddler.

Garnering

Ontdek hoe je een mocktail prachtig kunt presenteren met behulp van de juiste garnering

Recepten

Leer hoe je populaire mocktail recepten kunt maken met behulp van hoogwaardige basis ingrediënten

Creativiteit

Onze ervaren mixologists zullen je begeleiden bij het experimenteren met smaak om nieuwe en unieke mocktails te creeren. Zowel qua smaak als presentatie.

MONO Mocktails | Alcoholvrije cocktails | Virgin cocktails | Trending Mocktail |
Boek nu de workshop bij MONO Mocktails en ontdek de heerlijke wereld van mocktails.